2002 Subaru Outback Block Heater Installasjon

En motorvarmer er et varmeelement som er direkte installert i en motorblokk for å holde kjølevæsken i motoren varm. Som et resultat, vil motorblokken ikke fryse, noe som gjør det mulig å starte bilen i ekstremt kaldt klima. Installere en motorvarmer på en 2002 Subaru Outback kan være en utfordrende prosedyre så sørg for å tildele god tid til å unngå rushing jobben.

Bruksanvisning

1 Parker bilen på et plant underlag og pop åpne panseret. Koble bilbatteriet ved hjelp av en pipenøkkel med en 8mm socket å løsne både positive og negative kabler fro batteriet terminal.

2 Jekk opp fronten på bilen og senk den ned to bukker. Jekk opp opp enden av bilen og senk den ned to bukker. Fjern plast motor under vakt eventuelt ved å løsne og fjerne hver bolt feste det i posisjon.

3 Fjern 36mm kjernemotorblokken plug plassert på nederst til venstre på forsiden motorblokken med en umbrakonøkkel og 14mm Allen. Plasser dryppformen under bilen for å fange all kjølevesken tappes.

4 Smør gjengene på varmeelementet med høy temperatur pakning forbindelsen. Skru varmeelementet inn i kontakten som du fjernet den 36mm kjernemotorblokken pluggen med en pipenøkkel med en 36mm socket.

5 Etterfyll kjølesystemet med ny kjølevæske og se etter eventuelle lekkasjer (stramme varmeelementet om nødvendig).

6 Plugg inn strømledningen i varmeelementet og kjøre den opp langs peilepinnen rør over bunnpannen. Bind strømledningen til peilepinnen røret ved hjelp av wire bånd. Før ledningen til nedre venstre eller høyre for støtfanger grill og bind den ned for å feste den på plass.

7 Sett på motoren under vakt og senke bilen ned på bakken. Koble batterikablene til batteripolene med en pipenøkkel med en 8mm socket.