2002 Subaru Impreza Heater sak Removal

Subaru Impreza er en kompakt bil som har vært i produksjon siden 1993. 2002-modellen tilhører den andre generasjonen av denne serien, som omfatter 2002 gjennom 2007 Imprezas. Varmeapparatet saken i 2002 Impreza inneholder varmeapparatet kjerne, som er en radiator som inneholder kjølevæske. Varmt kjølevann fra motoren sirkulerer gjennom varme kjernen, oppvarming av bilens interiør. Prosedyrene for å fjerne den varmeren saken er den samme for alle Imprezas laget 1998-2005.

Bruksanvisning

1 Koble kabelen fra den negative batteripolen med en pipenøkkel for å forhindre at motoren starter under ovnen saken fjerning. Vent 10 minutter før du går videre for å forhindre at bilens airbag fra uhell distribusjon.

2 Plasser en beholder under radiatoren, og fjern tappepluggen for radiatoren med en pipenøkkel. La kjølevæsken for å drenere fra radiatoren inn i beholderen, og lagre kjølevæsken for senere bruk. Bytt ut tappepluggen for radiatoren.

3 Koble slangene fra varmeapparatet kjernen, og koble de åpne endene av slangene med butikk filler. Fjern radioen konsollen fra dashbordet med en pipenøkkel for å gi klaring for varmeapparatet saken. Koble koppholderen.

4 Snu boot for girspaken over hvis bilen har en manuell girkasse. Fjern det øvre dekselet for velgerspaken hvis bilen har automatgir. Ta av dekselet for konsollen med en pipenøkkel, og koble lyden enheten fra konsollen. Løsne kabelen og elektriske kontakter for antenne.

5 Koble fra nedre dekselet for konsollen med en pipenøkkel, og koble den elektriske kontakten for sikkerhetsbeltet timer. Fjern hanskerommet og konsollen for instrumentpanelet.

6 Fjern festeboltene for rattstammen med en pipenøkkel, og senk kolonnen til gulvet i bilen. Ta av dekselet for rattstammen, og koble åpningsspaken for panseret. Vri bryteren for temperaturkontroll til den kaldeste innstillingen, og still modusvelgeren på defroster innstillingen. Fjern kablene for modusvelgeren og temperaturkontroll brytere.

7 Løsne de elektriske kontakter for instrumentpanelet. Koble festeboltene på instrumentpanelet og grillen for front defroster med en pipenøkkel. Ta av instrumentpanelet fra bilen, og koble fra kabelen for speedometer fra kombinasjonen meter.

8 Koble kablene for varmestyring, og koble det elektriske ledningsnettet fra viftemotoren. Fjern luftkanalen mellom viften og varmeapparatet med en pipenøkkel. Løft ovnen saken opp og ut for å fjerne den fra bilen.