2002 Nissan quest Væskekapasiteter

Som drivverk av nye biler blir mer avanserte og mer kjøretøy-spesifikke, væske kapasiteter blir mer nøyaktige blant biler. Nissan Quest har fire hovedvæskekapasitet: motorolje, girolje, kjølevæske og drivstoff.

Motorolje

I tidligere år, nesten alle biler brukt 4,5 qts. av olje, men nylig biler har brukt så få som 3 qts. og så mange som 10 qts. motorolje. Nissan Quest 3,3-liters motor krever 4 qts. av olje, inkludert oljefilteret.

Transmission Fluid

Overføring væske ikke bare fungerer som et smøremiddel, men det fungerer også som en hydraulisk væske, så det nøyaktige beløpet må brukes til enhver tid å opprettholde trykket og smøring. Overføring væske kapasiteten til 2002 Quest er 9,9 qts., Eller 20 pts.

Kjølevæske

Kjølevæsken er en interessant væske som det krever en 50-50 blanding av frostvæske / kjølevæske og rent vann. 2002 quest krever 1 3/8 liter kjølevæske kombinert med 1 3/8 liter vann, tilsvarende en total kapasitet på 2 3/4 liter.

Brensel

Med dagens avanserte fyllestasjoner som slår av når tanken er full, er det nesten umulig å overfylle tanken, men det er fortsatt relevant i noen tilfeller. 2002 Nissan quest har en 20-gallon drivstoff kapasitet.