2002 Nissan Altima Bil Fakta

Året 2002 markerte en total redesign for Altima, en av Nissans bestselgende sedan. Den nye designen var mye større enn tidligere år, og en V6-motor ble gjort tilgjengelig for første gang. 2002 Nissan Altima er designet som en mellom valg mellom den kompakte sentra og dyrere Maxima. Selskapet utpekt Altima som en "rimelig luksus bil", og inkluderte mange funksjoner som ellers ville være tilgjengelig bare som alternativer på andre biler i denne klassen.

Motor og girkasse Funksjoner

2002 Nissan Altima holdt to forskjellige motorer. Den første, som er tilgjengelig på tre trim stiler, var en 2.5L firesylindret motor. Denne motoren ble vurdert til 175 hk og kan produsere opp til 180 lb-fot dreiemoment. Den drivstofføkonomi for denne motoren ble vurdert på 23/29 mpg.

Den andre motoren var bare tilgjengelig på en trim stil. Det var en 3.5L V6-motor som kan produsere opp til 240hp og 246 lb-ft av dreiemoment. Den drivstoffeffektivitet for denne motoren ble vurdert til 19 / 26mpg.

En femtrinns manuell girkasse med overdrive var standard på alle trim stiler i 2002. Men kjøperne kunne velge en fire trinns automatisk girkasse med overdrive som et alternativ hvis de foretrekker.

Trim Styles

Fire forskjellige trim stiler var tilgjengelig for 2002 Nissan Altima. Grunnmodellen ble kalt 2.5, det andre trinnet opp var 2,5 S-modellen, det siste trinnet opp for den minste motoren ble kalt 2.5 SL. Den siste trim stil, 3,5 SE kom standard med kraftigere V6 motor. Alle modeller kom med fire dører og kunne ta opp til fem voksne. Som nevnt, 2002 modell var mye større enn sine forgjengere, og målte 191,5 inches lang med 70,4 inches bredt, og bilen høyden var 57,9 inches.

Alternativer og sikkerhet

Alle fire trim stiler kom standard med aircondition, elektriske vinduer og elektriske låser. Den 2,5 SL-modellen kom standard med strøm skinnseter og en CD-spiller. Den 3,5 SE kom ikke med skinn interiør, men det gjorde har standard strøm seter. Alle modeller kom med sjåfør og passasjer sidekollisjonsputer, men de kom ikke standard med ABS-bremser. The National Highway Traffic and Safety Administration tildelt 2002 Nissan Altima en fire-stjerners rating for både passasjerer og sjåfør side frontkollisjon krasjer. The Insurance Institute for Highway Safety ga dette kjøretøyet en samlet vurdering av god for sikkerheten.