2002 Mitsubishi Lancer Dash Removal

Den Lancer er en fire-dørs familie-stil bil produsert av Mitsubishi som gjorde sin debut i 1973. Du kan fjerne dash fra 2002 Mitsubishi Lancer seg hjemme. Det kan være lurt å bytte ut dashbordet hvis det har blitt sprukket eller slitt fra alder og soleksponering, eller du må få tilgang til visse elektroniske komponenter ved å fjerne dashbordet. Uansett årsak, trenger du bare noen få verktøy og forsyninger som kan bli funnet på noe auto deler butikken. Du bør være i stand til å fullføre jobben i en time eller mindre.

Bruksanvisning

1 Pop panseret og fjerne den negative kabelen fra batteriet med en skiftenøkkel. Sett det til side, men ikke la det berøre den positive terminalen.

2 Åpne sikringsdekselet på førersiden dash og fjerne airbag sikringen med sikringen avtrekker. Airbagen sikring kan være plassert ved å undersøke diagrammet på baksiden av sikringsdekselet.

3 Åpne hanskerommet og fjerne alle skruene med en stjerneskrutrekker. Skyv hanskerommet ut.

4 Finn og ta alle skruene som fester nedre dashbordet. Fjern den nedre dashbordet panelet.

5 Fjern ansiktet av radioen ved å lirke den av med en flat skrutrekker. Løsne skruene som holder den på plass ved hjelp av Phillips skrutrekker, og trekk radioen ut. Koble alle ledninger bak det.

6 Fjern alle skruene fra toppen av dashbordet. Trekk strek mot deg og koble ledningene bak det.

7 Skyv dash ut av Lancer gjennom sidedøren.