2002 Ford Explorer Rear Brake Reparasjon

2002 Ford Explorer Rear Brake Reparasjon


Bakbremsene på 2002 Ford Explorer slites ut i et saktere tempo enn foran, som de har mindre å stoppe ansvar. Du kan forutse erstatte disse putene hver 45 000 til 55 000 miles, avhengig av kjørevaner. Tunge slepe vil sterkt akselerere pad slitasje.

Verktøy

Skifte bakbremsene på 2002 Explorer bare krever grunnleggende håndverktøy. Verktøyene som kreves er: en skralle, torx-bit socket sett, standard socket sett, gulv jack, bukker, 8-tommers C-klemme, bungee stropp, momentnøkkel og en flat skrutrekker.

lekkasjer

Vær sikker på å se etter tegn på bremsevæske lekkasje. Et klart tegn er når bremseklossene har et område som er tydelig renere enn resten. Vær sikker på å sjekke bremseslangen også.

moment~~POS=TRUNC

Trekke alt riktig når du setter sammen bremsene er ekstremt viktig. Bremsekalippernes bolter krever 24 fot-pounds av dreiemoment. Lug nuts holder hjulene krever 100 fot-pounds av dreiemoment og må strammes i et stjernemønster.

Post-Repair

Etter at du har fullført reparasjon, gjøre enkelte til å pumpe bremsepedalen til den er fast før kjøring. Vær sikker på å også sjekke nivået av væske i master sylinderen reservoaret.