2002 Chrysler 300M alternativer

2002 Chrysler 300M alternativer


2002 Chrysler 300M var tilgjengelig i to trimme nivåer, base Sedan og Special Edition Sedan (SE). Begge modellene hadde samme drivverk, som var en 3,5-liters V-6 med 250 hestekrefter og en fire-trinns automatisk girkasse. Trim forskjeller ble hovedsakelig sentrert rundt sikkerhets- og underholdningsfunksjoner.

sikkerhets~~POS=TRUNC alternativer

The Base Sedan inkludert sikkerhet funksjoner som fire hjul ABS-bremser, antispinn og elektronisk bremsekraftfordeling. Den 300M kom også standard med kjørelys og tåkelys til å hjelpe i dårlige kjøreforhold. Bilen ble også utstyrt med barnesete ankere og en bakre senter, tre-punkts sikkerhetsbelte.

The Special Edition sedan kom med alle de ovennevnte pluss noen ekstra funksjoner. En nøkkelfrie oppføring tillatt for en enkel og sikker kjøretøyregistrering. De bakdørene barn låser holdt barna trygge i baksetet og Xenon høy intensitet frontlykter gjorde det lettere å se veien. (Se Referanse 2)

utvendig alternativer

The Base sedan kom standard med 17-tommers lettmetallfelger og helårsdekk. Det var også en midlertidig reservehjul i ligger i bagasjerommet. Den sedan kom med oppvarmede sidespeil, en krom grill og en krom eksos tips.

The Special Edition sedan kom utstyrt med 18-tommers lettmetallfelger og ytelse dekk. En full-size reservehjul ble inkludert i bagasjerommet. SE hadde oppvarmet nedfellbar sidespeilene med Blink indikatorer. Den kom standard med rocker panel utvidelser, en krom grill og en krom eksosrør.

interiør alternativer

The Base sedan kom standard med cruise control, tilt styring, skinntrukket ratt med kontrollknapper og en kjørecomputer. Det kom også standard med en AM / FM-radio og CD-spiller. Skinnseter var standard, som var strøm sete kontroller og oppvarmede forseter. Strøm dørlåser og vinduer ble inkludert, samt air-condition.

IPS-modellen kom standard med alle de ovennevnte funksjoner. Ekstra funksjoner inkludert en dekktrykk monitor, temperatur display og kompass. SE inkludert en oppgradert lydanlegg med CD-veksler, 11 premium Infinity høyttalere og 360 watt utgangs.