2002 Chevy Venture Van CD Vil ikke Eject

2002 Chevy Venture Van CD Vil ikke Eject


Chevrolet Venture van er blant de mange Chevy biler som inkluderer CD-spiller som standard utstyr. Det er ikke uvanlig for en av disse CD-spillere, om ikke erstattes av ettermarkedet eller tilpassede spillere, for å få CDer fast i dem innimellom. Hvis en CD blir sittende fast i Venture CD-spiller, kan du få CD ut av spilleren selv, manuelt, uten å skade CD eller CD-spilleren.

Bruksanvisning

1 Vri Venture tenningen til "på" -posisjon (ikke start minivan), og trykk og hold utløserknappen på CD-spilleren for å prøve å tvinge disken ut.

2 Trykk og hold inne strømknappen mens du holder utløserknappen for å forsøke å tvinge CD ut som spilleren slår seg på og av.

3 Trykk og slipp den lille reset-knappen på forsiden av spilleren for å få spilleren til å slå av og på igjen. Dette kan tvinge platen ut. Knappen er en liten svart innrykk på forsiden av spilleren som må trykkes med en gjenstand som en penn eller en binders.

4 Sett inn en tom CD i stasjonen, under fast CD som du trykker på utløserknappen på spilleren. Prøv å presse fast CD oppover i utkasting spor for å få det til å fange så CD-spilleren sender ut.