2002 Chevy Intake triks

2002 Chevy Intake triks


En kjøretøyets motor blander drivstoff og luft i sylindrene og komprimerer det med stemplene. I en dieselmotor, kraften av stempelet er nok til å tenne blandingen, mens det i en bensinmotor en gnist brukes til tenning. Øke motorens evne til å ta inn kald luft fører til større kompresjon i sylindrene, noe som betyr at flere hestekrefter, bedre drivstofføkonomi, og raskere akselerasjon. For 2002 Chevy linje av kjøretøy, kan noen triks forbedre bilens evne til å ta i uteluft.

puste~~POS=TRUNC

Den første triks for å holde luftinntaket yter sitt beste er å holde luftfilteret rent. For aksje filtre, betyr dette å erstatte filteret ofte eller når det begynner å se skitne. Smuss i filteret reduserer luftstrømmen inn i motoren som vil redusere hestekrefter og dreiemoment og redusere gass kjørelengde. Luftfiltre er vanligvis lett å erstatte. For 2002 Chevy linje av kjøretøy, er luftfilteret under panseret og enten fastklemt eller boltet under en cap.

Høy Flow filtre

Den neste forbedringen som kan gjøres til en 2002 Chevy luftinntak er å bruke en high-flow luftfilter. Disse luftfiltre tillate mer luft inn i motoren enn de lager luftfiltre, noe som betyr bedre hestekrefter, dreiemoment og akselerasjon. I tillegg kan de fleste high-flow luftfiltrene rengjøres med produsentens spray og vann, og er laget for å vare for livet av kjøretøyet (med mindre de er skadet). Noen eksempler på selskaper som gjør høy-flow luftfiltre for 2002 Chevy linje av kjøretøy er K & N, AEM, og aFe.

ytelse Intake

For ytterligere å forbedre bilens evne til å ta i kald luft, kan du oppgradere til en ytelse kald luft inntak. Disse systemene erstatte bestanden inntaket av Chevy for å gi en mye større strøm av luft inn i motoren. Disse systemene kjøre ca $ 250 som i 2010, men kan legge hestekrefter, dreiemoment, og gass kjørelengde på bilen. For eksempel, kan du se delenummer 21-8014DC fra AEM for 2002 Chevy Silverado. Inntakene er vanskeligere å installere enn en high flow luftfilter, men det er mulig å installere dem hjemme ved å følge instruksjonene som følger med inntak.