2002 Audi A4 Feilsøking

Audi er en tysk bilprodusent som eies av en privat datterselskap av Volkswagen-konsernet. Akkurat som alle andre, kan Audis være kostbart å reparere når noe går galt. Hvis du mistenker problemer med Audi, bør du ta noen skritt for å feilsøke bilen for å hindre ytterligere skade. Selv om det kan være vanskelig å fastslå den eksakte problemet, bør du komme unna med en generell ide om hva som er galt.

Bruksanvisning

1 Start motoren. Les noen varsellamper som vises på instrumentpanelet. Audi håndboken vil definere hva hver lys betyr. Hvis ingen av varsellampene er på, kan det være et problem med det elektriske systemet.

2 Start motoren. Hvis bilen ikke vil starte, og frontlysene ikke fungerer, kan batteriet være feil. Hvis batteriet er ser ut til å virke, men bilen starter ikke, kan det hende du har en defekt starter.

3 Sjekk at bilen var skikkelig vedlikeholdt av tidligere eiere. Se på alle tilgjengelige reparasjons kvitteringer eller logger for å se om olje, væsker og filtre er skiftet regelmessig.

4 Sjekk alle væsker, inkludert olje, girolje og kjølevæske. Hvis noen er lave, skift etter behov.

5 Lytt etter uvanlige lyder som kan komme fra kjøretøyet. Vær sikker på at stereo er slått av, slik at du kan høre ordentlig. Skriv lydene ned og beskriver dem i detalj, slik at du kan gi din mekaniker en nøyaktig beskrivelse.