2001 Yamaha Kodiak Spesifikasjoner

2001 Yamaha Kodiak mest fremtredende funksjoner inkluderer et høyt montert radiator, hydrauliske skivebremser, motorsidedekslene og inne fendere. Ifølge "ATV Magazine", "The Kodiak fløy av forhandler utstillingslokalet gulv." Magasinet lagt ytterligere Yamaha Kodiak har "den beste motorbremsing tilgjengelig på en automatisk." Kombinert, disse fremtredende egenskaper gir beskyttelse mot vann og søle og gir effektiv bremsing.

motor~~POS=TRUNC

2001 Yamaha Kodiak har en 4-takter, væskekjølt motor med enkel overliggende kamaksel (SOHC). Uttrykket 4-takts refererer til motorsyklus av ATV: inntak, kompresjon, forbrenning og eksos. Syklusen oppstår hver to rotasjoner av veivakselen. Den 4-takts motor er den vanligste forbrenningsmotoren brukes til biler, lastebiler og ATV. Væskekjølt er en metode som overfører varme fra motoren til kjøleløsning (vann og frostvæske). Kjølevæsken sirkulerer gjennom sylinderblokken, og en gang oppvarmes, beveger seg mot radiatoren, som overfører varmen utenfor motoren. Fordelen med en væskekjølt system er det gir motoren en mer stabil driftstemperatur. Den SOHC er et system for åpning og lukking av innløps- og eksosventiler og er ofte funnet på 4-taktsmotorer.

Transmisjon Specs

Transmisjonen er Ultramatic V-belte med motorbrems og tilbyr Hi, Lo, Rev og Park alternativer. Den Ultramatic transmisjon betyr overføring skjer automatisk og drivremmen stopper når bremsene brukes. Dette alternativet sies å legge en lengre kjører liv til Kodiak drivrem.

Drive Train Specs

Drivverket er akseldrevet, med trykknapp på-kommando skifter mellom to- og firehjulstrekk. Det er ingen girstang involvert. Unnslippe en gjørme dam eller traversering en bakke er like enkelt som å trykke på en knapp for å bytte til 4 av 4. Når du ikke lenger trenger det, trykke på en knapp vil slå stasjonen tilbake til 2 av 2.

Dimension Specs

Aksjen vekten av 2001 Yamaha Kodiak ATV er 545 pounds. Den fremre stativet har en vekt kapasitet på 88 pounds og de bakre 176 pounds. Drivstoffkapasiteten er 4 liter og slepekapasitet 1,102 pounds. Den totale høyden på ATV er 44,1 inches, med en bakkeklaring på 9,7 inches og setehøyde på 32,3 inches.

Diverse Specs

Produsentene veiledende pris på 2001 Yamaha Kodiak er $ 6199 for rød, grønn og beige fargede modeller, og $ 6499 for Hunter Edition av Kodiak. Forskjellen mellom de to modellene er den sistnevnte legeme er malt i en kamuflasjefarge. Prisen for brukte modeller vil variere avhengig av kjørelengde og tilstanden til ATV. Instrumentering er minimal og inkluderer analog speedometer og kilometerteller.