2001 Polaris XC 700 Factory Spyling Specs

Polaris er en Minnesota-basert produsent av snøscooter, ATV og golfbiler. Selskapet brukte å også gjøre vannscooter. Snøscooter motorer for Polaris kommer fra samme selskap som produserer motorer for den populære bilen maker, Subaru. 2001 Polaris 700 XC holdt en lettere design enn tidligere års snøscootere.

Fysiske egenskaper

2001 Polaris snøscooter modellene har "EDGE" chassis. Kanten Konstruksjonen gir en mye lettere snøscooter enn tidligere år med om lag 10 pounds. Plasseringen av sentrale mekaniske komponenter bidrar til lettere design. Setet har en tackier materiale som er ment å holde føreren faller av kjøretøyet og hydrauliske bremser er standard. Polaris 700 XC seter én person. kjølevæskekapasitet er fire liter og drivstoffkapasiteten er 11,8 liter. Bilen er 45 inches høy og 48 inches bred med en snø spor lengde på 121 inches.

Suspensjon

Forhjulsopphenget sjokk har blitt plassert på en svak fremover vinkel som absorberer støt ved en større hastighet enn den forrige modellen år, ifølge en gjennomgang fra American snow magazine. De bakre opphengskomponenter har en dobbel tunnel vinkel som gjør det mulig for lengre drift av snøscooteren med økt håndtering og 40 prosent mindre vibrasjon i rattstammen.

farger

Alle de 2001 Polaris 700 XC modellene ble produsert i valg av tre farger: race slede rød, sort metallic og Rigel blå. Den metalliske svart og Rigel blå ble produsert i begrensede mengder når modellene først ble introdusert.