2001 Nissan Pathfinder Stereo Removal

2001 Nissan Pathfinder Stereo Removal


Gitt det faktum at fabrikkanlegg mangler ofte funksjoner som Bluetooth og iPod-støtte, vil du sannsynligvis ønske å erstatte fabrikken stereo i 2001 Nissan Pathfinder på enkelte punkt. Selv om du kan alltid ta Pathfinder til en bilstereo spesialist, vil du måtte betale for installasjon og fjerning avgifter for å erstatte din stereo. Du kan spare de pengene ved å lære hvordan å fjerne fabrikken stereo selv.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på Pathfinder. Løsne festemutteren på den svarte batterikabelen med tang, skyv deretter kabelen av batteripolene. Direkte kabelen ut av veien til du er ferdig med å fjerne stereo.

2 lirke forsiktig ventileringsenheten, som ligger like over AC og varmeapparat kontroller, ut av dashbordet med en flat skrutrekker. Skyv skrutrekker mellom forsamlingen og dashbordet, og jobb deg rundt ventileringsenheten, spratt de syv klipp som fester det som du går. Skyv enheten ut av dashbordet.

3 Fjern de to skruene på toppen av stereo plast trim med Phillips skrutrekker. Skyv trim ut fra dashbordet.

4 Fjern de fire Phillips skruene som holder stereo på plass. Skyv stereo fremover langt nok til at du kan nå bak det.

5 Trykk inn utløseren på ledningsnettet bak stereo, og koble selen. Koble antennekabelen fra stereo. Skyv stereo fremover og ut av dashbordet.

Hint

  • For å unngå sjokkerende selv, aldri prøve å fjerne stereo uten å koble fra batteriet.