2001 Nissan Maxima Funksjoner

2001 Nissan Maxima Funksjoner


Året 2001 markerte 20-produksjon årsdagen for Maxima, Nissan mellomstore, firedørs sedan med klassisk styling og sporty oppgraderinger. Nissan markeds fire modellen design for 2001, inkludert GLE (en entry-level basismodellen), den GXE, SE standard og SE jubileumsutgaven (en sportslig versjon av standarden SE). Selskapet innlemmet funksjoner fra den andre generasjon modeller - introdusert i 2000 - til 2001 modellene, endrer seg svært lite, med unntak av å legge spesielle oppgraderinger til jubileumsutgaven.

Makt

Alle 2001 Maxima modeller har lignende effekt og ytelse funksjoner, inkludert en batterisparemodus, noe som sparer batteriet ved automatisk avstengning av interiør og tilbehør lys etter en programmert tid, eller etter at batteriet når et visst effektnivå. Dette hindrer strøm drenering, og dermed bidra til å opprettholde batteriets levetid. Andre elektriske funksjoner inkluderer en 110-amp dynamo og en 18,5-liters bensintank.

Sikkerhet

Toyota designet hver 2001 Maxima modell med lignende sikkerhetsfunksjoner, for eksempel sidekollisjons barer - stålbjelker inne i hver dør utformet for å redusere virkningen intensitet under en ulykke - og sete beltestrammerne, som raskt fjerner setebelte slakk før effekten oppstår. Hver modell har fører- og passasjersetet kollisjonsputer, et alarmsystem og en høyere montert hjelpebremselyset, noe som bidrar til etterfølgende sjåfører mer tydelig se når bilen kommer til en stopp. Tenning deaktivere, en anti-tyveri-funksjonen, bruker en sensor inne i bilen som oppdager spesielle koder innebygd på tenningsnøkkelen. Hvis sensoren oppdager koder som ikke samsvarer med de programmerte kodene, vil bilen ikke starter.

convenience

Toyota har lagt standard praktiske funksjoner til alle 2001 Maximas, som full etasje og mini overhead konsoller for lagring, elektriske vinduer, cruise control og front leselys. Drivere har fjernkontroll nøkkelfri adgang for alle dører og bagasjerommet. Mobiltelefon kabling gir mulighet for montering av fabrikken eller ettermarkedet mobiltelefoner inn i bilen. Dessuten inneholder lydanlegget en standard auto-reverse kassettspiller, men å oppgradere til en CD-spiller er et alternativ.

unntak

Den GLE, GXE og SE er lik med unntak av noen mindre innvendige og utvendige endringer, for eksempel GLE og GXE har krom gitter, mens standard SE har en svart grill. Av alle fire modeller, Toyota har lagt de mest eksklusive standard funksjoner til SE jubileumsutgaven, som 17-tommers hjul med sportsdekk, skinnseter og en CD-spiller. En aero kit, bestående av en frontspoiler med matchende sideskjørt, en bakre under-spoiler og frontlys linser med bronse fargetone oppgradere jubileumsutgaven eksteriør. Det har også en 24-ventilers, V-6 motor med 227 hestekrefter, noe som er sterkere enn de 222-hestekrefter motorer følger med på de andre modellene.