2001 Mitsubishi Eclipse Transmission Feilsøking

2001 Mitsubishi Eclipse Transmission Feilsøking


Overføringen på 2001 Mitsubishi Eclipse bruker girolje å smøre tannhjulene på planetdrevet i overføringen. Uten overføring væske, ville overføring overopphetes, og girene ville slipe og chip veldig enkelt. De fleste overføringsproblemer på Eclipse kan spores tilbake til kroniske lave overføring væskenivåer. Når du begynner å ha problemer med Eclipse, må du feilsøke problemet.

Bruksanvisning

1 Start Eclipse motor. Vent til nålen på vanntemperaturmåleren til å stige til midten av måleren. På dette punktet, vil motoren være i normal driftstemperatur.

2 Åpne hetten og trekk overføring peilestaven ut av baksiden av motoren. Væsken på enden av peilepinnen skal være rød. Hvis det er brunlig eller lukter brent, så du må endre overføring væske. Burned væske har mindre viskositet og kan føre til overføring tannhjul å male.

3 Inspiser overføring væske nivå. Væskenivået på Eclipse bør være mellom øvre og nedre merkene på enden av peilepinnen.

4 Sjekk om du har problemer med overføring sliping, selv med normale væskenivåer. Disse problemene vanligvis skje rundt 70.000 miles. Sendingene i 2001 Mitsubishi Eclipse er laget av Chrysler. Noen transmisjons modeller har blitt rapportert å ha alvorlige mangler i både automatiske og manuelle girkasser. Du må kanskje ha sendingen overhalt av en overføring spesialist.