2001 Jetta TDI Specs

På midten av 1990-tallet opplevde Jetta TDI en omfattende makeover som brakte med seg unike styling og designelementer som ikke finnes i tidligere modeller. Volkswagen produserte 2001-modellen i to modellvarianter: GL og GLS. Begge variantene delte den samme kroppen stil og drivverk. Men GLS tilbudt sentrallås dører, en valgfri soltak og oppvarmede seter.

Opptreden

Flere ytelsesaspekter gjort TDI-motoren kraftig og effektiv. Den hadde et høyt dreiemoment, som i det vesentlige representerer den mengde kraft, målt i fot-pounds, som kreves av en motor for å bevege et kjøretøy fremover. Den hadde en bred kompresjonsforhold, som sammenligner en motors maksimale mengde av volum til sitt minimum.

motor~~POS=TRUNC

En frontmontert 1,9-liter, inline firesylindret diesel motor drevet Jetta, generere 90 hestekrefter ved 3750 rpm og 155 ft.-lbs. dreiemoment på 1900 rpm. Den hadde et volum på 115,7 kubikk inches, som refererer til den mengden av luft og brennstoff fjernet fra en motor når dens stempel reise fra det øvre dødpunkt til det nedre dødpunkt. Den eneste overliggende kam motor hadde et kompresjonsforhold på 19,5 til 1, en 3,13-tommers boring (som representerer et sylinderens diameter) og en 3,76-tommers slag (som refererer til avstanden stemplene reise i hver retning ved inn- og utstigning en forbrennings kammeret). Den hadde en støpejernsblokk, cross-flow aluminium hoder og en smidd stål veivaksel.

Kontroll

En fire-ventilert skive bremsesystem med ABS gitt bremsekraft for Jetta, en uavhengig-type, McPherson fjærben med stabilisator bar gitt kontroll i front og en semi-uavhengig, torsjonsfjæring bakhjulsoppheng med spiralfjærer og stabilisatorstag leveres håndtering i baksetet.

Egenskaper

Den TDI kom standard med nøkkelfri adgang, luftfiltreringssystem, elektriske vinduer, strøm trunk og kraft dører. Det hadde også en intern krise trunk release, sidekollisjonsputer og oppvarmede sidespeil. Det tilbys også en turboladet direkte injisere (TDI) drivstoffsystemet.

dimensjoner

Jetta hadde en total lengde på 172,3 inches, en bredde på 68,3 inches, en akselavstand på 99 inches og en høyde på 57 inches. GL veide 2,974 lbs. og GLS veide 3035 lbs.