2001 Jeep Grand Cherokee oppvarmet sete Problemer

2001 Jeep Grand Cherokee oppvarmet sete Problemer


Chrysler 2001 Jeep Grand Cherokee har gjennomgått 10 separate minnes som i 2010. Disse minner har jobbet med alt fra problemer med bremsing og drivstoffinnsprøytning, samt problemer med drivstoffpumpen, rattet girkasse og frontlykter. En av disse minnes sentre på problemene med bilens oppvarmede seter som har plaget noen jeep eiere.

Varmeelement

Chrysler tilbakekalt mer enn 100.000 jeep grand Cherokees for defekte oppvarmede seter for modellen årene 2001 til 2004. Tilbakekall adressert problemer med varmeelementer som kontrollerte temperaturen i oppvarmet sete, som forårsaket setene overopphetes. Den oppvarmet sete opprettet en mulig brannfare eller personskader på passasjerer fordi elementene i setet ble overopphetet for ekstreme temperaturer. Denne defekten påkrevd 2001 Grand Cherokee-eiere å ta bilen sin tilbake til forhandleren og har varmeelementene erstattet.

kabling

Ifølge nettstedet WJ Jeeper, har flere 2001 Jeep Grand Cherokee eiere opplevd problemer med ledningene på bilens oppvarmede seter. I flere biler, hadde ledningene kommet miste fra setets varmeelementer, shorting ut elementene og hindre oppvarmet sete virker som den skal. Ifølge rapporter på området, gjør ledningene ikke alltid kort ut elementene og gir enkel reinstallering på varmeelementene for å gjøre oppvarmet sete arbeidet riktig. Grand Cherokee eiere må ta Jeep til forhandleren for å få denne oppvarmet sete problemet løst.

Temperatur kontroll problemer

Nettstedet Bil Klager har mottatt rapporter fra 2001 Jeep Grand Cherokee eierne om temperaturkontrollmodulen ikke fungerer på den oppvarmede seter. Dette oppvarmede sete problem har oppstått av to separate grunner: en defekt temperaturstyringsmodul eller et varmeelement som fører til at styremodulen for å blåse en sikring. Korrigering av blåst sikring for temperaturkontroll på oppvarmet sete innebærer åpning sentralen plassert under rattet og erstatte den gamle sikringen med en ny sikring av samme ampere. En defekt temperaturkontroll modulen vil også kreve at Jeep eieren å ta Grand Cherokee inn i forhandler reparasjoner.