2001 Harley-Davidson Springer Spesifikasjoner

2001 Harley-Davidson Springer Spesifikasjoner


2001 Harley Davidson Softail Springer (FXSTS) blander 1940-tallet appell og fortsatt levedyktig teknologi med moderne styling og håndtering. Med en tilpasset framskjerm og masse krom, de '01 FXSTS - som de fleste Harley-Davidson motorsykkel - har holdt sin verdi.

Egenskaper

Drivstoffkapasitet for 2001 HD Springer er 5 liter. Eiere kan forvente drivstofføkonomi å ligge mellom 35 mpg (by) til 54 mpg (motorveien). På lager form, er det 2001 HD Springer en ideell sykkel for byen cruising eller ta korte turer.

Motor og girkasse

Hjertet og sjelen til Harley-Davidson Springer (FXSTS) er en luftkjølt, forgasser, stiv-mount, 1450cc Twin Cam 88B-motoren. Denne to-sylindret firetakts drivkraft har et kompresjonsforhold på 8,5 til 1. Endelig stasjon på FXSTS er et belte. Ifølge Bikez nettstedet, er motorens dreiemoment kapasitet 78 pund-fot på 3200 rpm. De FXSTS var utstyrt med en manuell femtrinns primære stasjonen.

Bremser og fjæring

2001 Springers front end er en utsatt fjæring system. I tråd med hard-tail "ser" Som medlem av Softail linje, Springer brukte en skjult bak enkelt monoshock svingarm. Skivebremser er montert både foran og bak på FXSTS, noe som gir god bremseeffekt.