2001 GMC Yukon Bilberging Spesifikasjoner

2001 GMC Yukon Bilberging Spesifikasjoner


GMC Yukon er en sport utility vehicle som gir komfortable sitteplasser for en stor familie, og tilbyr muligheten til å taue en tungt lastet trailer eller båt. Å taue andre kjøretøy eller laste trygt, må du forstå slepe spesifikasjoner og vektkapasitet for 2001 Yukon.

Yukon Vekt Kapasitet

Vekt standarder varierer avhengig av styrken på V8-motor i Yukon. Hvis du har en to-wheel drive kjøretøy og en 6000-watts motor, kan du trygt taue et annet kjøretøy som veier opp til 8300 lbs. Den 8100-watts motor kan taue opptil 10.900 lbs. For en firehjulstrekk modell, kan en 6,000watt motor taue opp til 8000 lbs., Og 8100-watts motor kan taue 10.500 lbs.

Yukon XL Vekt Kapasitet

Hvis du har en Yukon XL, akselen på kjøretøyet er vesentlig lengre og bedre rustet for tauing en større mengde vekt enn akslene på andre modeller. To-wheel-drive Yukon xls kan trekke 10.300 lbs. med 6000 watts motor og 12.000 pounds med 8100-watts modell. På en firehjulstrekk kjøretøy med 6000, har tenkt på å slepe ikke mer enn 10.000 lbs. Hvis du har 8100, er grensen 12.000 lbs.

nye kjøretøy

Hvis du har en ny bil, ikke taue noe før bilen har nådd 500 miles, eller motoren kan bli skadet. I løpet av de første 500 miles av tauing, trykk på gasspedalen på en gradvis tempo og ikke kjøre fortere enn 50 miles per time for å sikre at motoren slites i riktig.

Tow / Haul Button

Bruk denne innebygde funksjonen i Yukon når trekke en tung belastning å forbedre skiftende i overføring og å bidra til å kontrollere hastigheten på kjøretøyet. Ifølge Yukon brukerhåndboken, bør du bruke Tow / Haul knappen når du går gjennom kupert terreng, stor trafikk, parkeringsplasser eller andre områder som krever mer kontroll på en lavere hastighet. Bruke Tow / Haul funksjonen når ikke tauing kan føre til lavere drivstofføkonomi og uvanlige motor og girkasse funksjon.

andre faktorer

Sjekk lufttrykket i dekkene og blås eventuelt til høyere grense hvis dekkene er kalde. Ikke overskrid totalvekt (GVW) grense for kjøretøy, som inkluderer vekten av bilen og folk og utstyr inne så vel som trailer tunge vekt. Bruk riktig stikk utstyr og sikkerhet kjedene når det er nødvendig. I tillegg, hvis tilhengeren veier mer enn 2000 lbs. den må ha sitt eget bremsesystem.

Vær forsiktig

Bruk alltid den ytterste forsiktighet og varsomhet når du trekker en tilhenger eller annen tung belastning. Bilberging kommer med iboende risiko. Hold trailer til en akseptabel vekt. Koble den til bilen din riktig, og kjør forsiktig.