2001 Ford Lightning Specs

2001 Ford Lightning Specs


2001 Ford Lightening var en av modell alternativer som tilbys for F-150 lastebil. Bilen er designet av Special Vehicle team Fords (SVT) og tilbys med mange unike design og spesifikasjoner funksjoner som fokuserer på kraft, ytelse og stil. Den opprinnelige produsentens veiledende pris for denne bilen var $ 32,300

Motor

Motoren tilbys med 2001 Ford Lightening er en 5,4-liters V8. Motoren er en twin overhead cam modell med 16 ventiler. Den leverer 380 hestekrefter ved 4750 rpm og 450 fot-lbs. dreiemoment på 3250 rpm. Motoren krever bensin.

Overføring og oppheng

2001 Ford Lightening er tilgjengelig med en firetrinns, automatgir og en differensialsperre. Bilen er kun tilgjengelig i to-wheel drive. Denne bilen har en front uavhengig fjæring. Suspensjonen på fronten har spiralfjærer og 31 millimeter stabilisatorstag, mens bakhjulsopphenget har fem-bladfjærer og en 23 millimeter stabilisatorstag.

Kropp og dimensjoner

Lastebilen er en to-dørs bil med ekstra trim på bunnen av lastebilen for å gi den en senket og sportslig utseende. Den er bygget på en F-serie chassis. Bilen har klare frontlys dekker på frontlykter, baklykter, og signaturen runde tåkelys foran. Tinted personvern glass er et alternativ med denne bilen. Lastebilen måler 79,1 inches i bredden, 70,9 inches i høyden, 208 inches i lengde, med en akselavstand på 119,8 inches. Maksimal tilhengervekt på bilen er 5.000 lbs. og den har en egenvekt på 4,670 lbs.

interiør funksjoner

Interiøret har seter som er dekket med svart skinn og grå klut. Lynet dash målere er all white-møtt for en sporty utseende. Visirene har opplyst forfengelighet speil for både fører og passasjersetet. De speil, dører og låser er drevet, og dørene er trimmet med skinn.

Sikkerhet

Denne bilen har fire hjul, blokkeringsfrie bremsesystemet. Den har fører og passasjer kollisjonsputer, samt en passasjer kollisjonspute deaktivering og setebelter. Tåkelys foran legge kjøring synlighet.

Drivstofføkonomi

Denne bilen er rangert av EPA 11 miles per gallon for bykjøring og 15 mpg på motorveien kjører. Drivstofftanken kapasitet for denne bilen er 25 liter. Bilen har en rekkevidde på 275 miles for bykjøring og 375 miles for landeveiskjøring. Motoren krever premium blyfri bensin.