2001 Ford F-250 baklys Installasjon

Ford F-250 historie strekker seg tilbake til 1948, da Ford omdøpt sin tre-kvart-tonns pickup F-2. Ford litt modifisert F-2 navn i 1953 til F-250. 2002 F-250, bare to år fjernet fra en komplett redesign, kom standard med en 260-hestekrefter, 5,4-liters V-8 motor. Redesign i 1999 førte til en liten navneendring, som Ford lagt til "Super Duty" etter F-250 navn. Kroppen stilen av F-250 hadde firkantede frontlykter og vertikale, rektangulære baklys forsamlinger. Skifte en baklys i disse rektangulære baklys forsamlinger krever delvis fjerning av baklys forsamlingen.

Bruksanvisning

1 Åpne F-250 er bakluke og finne de to boltene i bakluken jamb sikring av baklys forsamlingen.

2 Bruk en skralle og socket å fjerne de to skruene som fester baklys forsamlingen. Trekk baklys fra baksiden av lastebilen for å fjerne det helt. Den baklys har to låsetappene på baksiden av det, så du må kanskje trekke med litt kraft for å fjerne forsamlingen.

3 Vri baklys kontakten mot klokken for å låse den opp og trekke i kontakten og pære fra baklys forsamlingen.

4 Grab den gamle lyspæren og trekk den ut av sokkelen med en liten wiggling bevegelse. Plukk opp en ny 3157 pære, med en ren, lofri klut, og trykk den inn i kontakten. Berøring av pære med bare hendene kan føre til tidlig pære svikt på grunn av hudfett.

5 Trykk på kontakten og ny pære inn i baksiden av baklys montering og vri kontakten med klokken for å låse den på plass.

6 Sett baklys forsamlingen tilbake på baksiden av F-250 og trykk den ned til låsetappene klikker på plass.

7 Stram de to baklys monteringsbolter, ved hjelp av en skralle og socket. Lukk F-250 er bakluken.