2001 Eclipse Mitsubishi Harmonic balanserer Removal

Mitsubishi Eclipse er en to-dørs sedan som Mitsubishi har produsert siden 1990, og består av fire generasjoner som 2011. 2001-modellen er en tredje generasjons Eclipse, som omfatter 2000 gjennom 2005-modeller. Den harmoniske balanserer, eller veivaksel demper, er en vekt på veivakselen skivene som reduserer vibrasjoner forårsaket av en raskt spinne veivakselen. I tilfelle av 2001 Eclipse, er veivakselen spjeldet en integrert del av veivakselen skivene. Fremgangsmåten for fjerning av veivakselen spjeldet fra en 2001 Eclipse er litt forskjellig, avhengig av motoren.

Bruksanvisning

1 Fjern kabelen fra den negative batteripolen med en pipenøkkel. Dette sikrer at du ikke starte motoren ved et uhell mens du fjerner veivakselen balanserer.

2 Ta av tilbehøret drivbeltene rundt veivakselen skivene for å få tilgang til skivene.

3 Hev bilen med et gulv jack og støtte den på bukker. Koble fra høyre forhjul med en lug skiftenøkkel. Fjern festene for den indre sprutdeksel på høyre framskjerm med en pipenøkkel. Løsne sprutdeksel fra høyre framskjerm.

4 Koble festeboltene som fester veivakselremskiven til veivakselen tannhjul med en pipenøkkel. Utfør dette trinnet hvis motoren din har et volum på 1,5 liter, 1,6 liter, 2,0 liter eller 2,4 liter.

5 Fjern bolten i midten av veivakselen skivene med en pipenøkkel. Utfør dette trinnet hvis motoren din har et volum på 1,5 liter, 1,8 liter, 3,0 liter eller 3,5 liter.

6 Fest en avtrekker til veivakselen skivene, og fjerne det fra veivakselen. Veivakselen balancer er en del av skivene.

Hint

  • Fjern spjeldet fra veivakselen ved hjelp av en passende avtrekker.