2001 Dodge RAM Specs

Dodge har vært å lage lastebiler siden 1917. The Ram serie lastebiler startet produksjon i 1981 og siden da har hatt fire generasjoner. Den tredje generasjonen av Ram lastebiler regnes som en av de viktigste grunnene til at Dodge Ram er en av de beste arbeidsbiler på markedet. 2001 Dodge Ram-serien var den siste av de tredje generasjons Ram lastebiler.

modeller

I 2001, Ram pickuper kom i en rekke modeller. 1500 var tilgjengelig i Regular Cab, Club Cab og Quad Cab, pluss en idrett Group. 2500 var tilgjengelig i Regular Cab, Chassis og Quad Cab, pluss en idrett Group. 3500 var også tilgjengelig i en vanlig drosje, Chassis og Quad Cab modell. ST og SLT trimmer var tilgjengelig på alle tre Ram-modeller, mens SLT Plus var tilgjengelig på alle Quad Cabs. En WS trim var også tilgjengelig for Ram 1500.

Funksjoner og Interiør

Du kan velge en vanlig drosje for to passasjerer, en quad cab for fem eller seks passasjerer eller et chassis. En god funksjon introdusert i SLT Plus var kraften oppvarmet fører- og passasjersetet. De SLT Plus modellene kom også med integrert ratt med radiokontroller.

Opptreden

Du kan passe din Ram lastebil med flere typer motorer, avhengig av hvilken modell du liker. Du kan også velge automatisk eller manuell girkasse. Basen motor for 1500 var en 3.9L Magnum V6-motor som kan oppgraderes til en 5.2L eller 5.9L Magnum V8 avhengig av modell. For 2500 og 3500, flere typer 5.9L V8-motorer var tilgjengelig. Du kan også velge å utstyre den med en 5.9L 24-ventilers Turbo Diesel. Hvis du ønsker mer kraft for 2500 eller 3500 lastebil, kan en 8.0L Magnum V10 motoren utstyrt. En 4x2 eller 4x4 alternativet var også tilgjengelig på alle modeller, og en kort og lang akselavstand kan monteres.

Trygghet og sikkerhet

En airbag på fører- og passasjersiden var en standardfunksjon på alle Ram lastebiler. En blokkeringsfrie bremsesystemet ble også montert for å ivareta sikkerheten under ekstrem bremsing. På enkelte modeller, en ekstern nøkkelfrie oppføring og en anti-tyveri-systemet var valgfritt.