2000 Yamaha Grizzly Spesifikasjoner

Yamaha alle terrengkjøretøy, som ble først introdusert til markedet i 1998, har vært i forkant av ATV-teknologien siden starten. Yamaha Grizzly har den største motoren noensinne plassert i ATV.

Motor

2000 Yamaha Grizzly er en fire-takts luftkjølt motor med et kompresjonsforhold på 8,5: 1. Drivstoffsystemet er aspirert med en enkel forgasser og choke er manuell og plassert på instrumentpanelet. ATV har en elektrisk tenning med back-up rekyl og auto dekompresjon. ATV drivstoff kapasitet er 5 liter.

Understell og hjuloppheng

2000 Yamaha Grizzly er 81,9 inches lang, 45,7 inches bredt og 47,8 inches høy. Den har en 49,4-tommers akselavstand, en bakkeklaring på 7,1 inches og en samlet vekt på 600 lbs. Standard funksjoner inkluderer støtdempere med foran og bak spiral med dual-rate justeringsmuligheter. Forhjulsopphenget er strut-type og har 6,3 inches hjulet reise. Bakhjulsoppheng har en 7,5 inches av hjulet reise.

Tilleggsinformasjon

Ekstra tilbehør for 2000 Yamaha Grizzly inkluderer instrument panel speedometer, en tur meter og en gassmåler. ATV har en slepekapasitet på 1212 lbs, har krypton-pære frontlykter og kommer i rød, grønn og beige. Valgfritt tilbehør inkluderer en vinsj, plog, tilhenger, cover, arbeidslys og lagring poser.