2000 VW Jetta Specs

2000 Volkswagen Jetta var en av de mest populære sedan av sin modell år, og det har opprettholdt en sterk tilstedeværelse på veiene, med mange modeller fortsatt blir sikkert drevet og elsket av sine eiere. Selv om 2000 Jetta ikke var den minst kost sedan av sin modell år, gjorde det har mye å tilby da, og fortsatt har mye å by på, så lenge det er riktig vedlikeholdt.

Opptreden

2000 Jetta tilbyr fem forskjellige bensin og to ulike dieselmotorer. Gass modeller inkluderer en 2,8-liters V6-motor som leverer en imponerende 174 hestekrefter og samtidig opprettholde en drivstoffgjerrig 19 mpg city / 28 mpg motorveien, samt en 2,0-liters firesylindret motor og en 1,8-liters turbo fire-sylinder. Dieselmodellene er utstyrt med en 1,9-liters firesylindret dieselmotor, som kan gi 90 hestekrefter ved en ekstremt drivstoffgjerrig 42 mpg city / 49 mpg highway. Enda mer enn et tiår senere, de er imponerende tall.

håndtering

Hvis du spør de fleste Jetta 2000-drivere hvorfor de fortsatt kjøre bilen sin i dag, vil de trolig fortelle deg at det handler om håndteringen. Jettas er utstyrt med skivebremser og ABS, gjør sitt bremsekraft skarp og responsiv. Alle modellene er utstyrt med servostyring og GLS, GLX og VR6 modeller har antispinn, for en økt grad av sikkerhet. 2000 Jetta har fire hjul uavhengig fjæring for en dynamisk og sporty ride.

dimensjoner

Til tross for sin økonomi størrelse og ytelse, Jetta klarer å fortsatt føle og ri som en mye mer luksuriøst og romslig bil. Alle modeller av 2000 Jetta måle inn på litt over 14 fot lang og bare sjenert av 5 fot høy, men likevel skryte komfortable sitteplasser for fem med mer enn 3 fot takhøyde i både foran og bak sete og en imponerende 3 og 1/2 føtter foran benplass. 2000 Jetta er 98,9-tommers akselavstand gir også en solid tur som virkelig klemmer veien i selv de skarpeste kurvene.