2000 Volkswagen Jetta Dørtablå Removal

Hvis du trenger å gjøre visse reparasjoner på din 2000 Volkswagen Jetta, som for eksempel å sette vinduet tilbake på sporet, må du ta dørpanelet av kjøretøyet. For mange sjåfører, fjerne en dør panel høres ut som en vanskelig oppgave, men det er egentlig ganske enkelt. De fleste amatører mekanikere skal kunne fullføre denne oppgaven i 60 minutter eller mindre.

Bruksanvisning

1 Fjern skruene langs den nederste kanten av dørpanelet.

2 Finn skruen dekselet langs dørhåndtaket. Sett kanten av en flat skrutrekker under dekselet og forsiktig løfte opp dekselet til det løsner.

3 Fjern skruen under dørhåndtaket dekselet.

4 Fjern skruen i forkant av dørpanelet. Denne skruen er plassert nær toppen av panelet. Det kan være vanskelig å se fra innsiden av bilen - du trenger for å fullt ut åpne bildøra for å få tilgang til denne skruen.

5 Løft dørpanelet ut av plast grabbers langs kantene. Du kan bruke fingrene eller kjøpe et spesielt verktøy fra en auto deler butikken for å fullføre dette trinnet. Dørpanelet vil da slippe.

Hint

  • Sett skruene og dørhåndtaket skruedekselet på et trygt sted, helst i en beholder med lokk. Å gjøre dette tar bare noen få sekunder, men det kan lett spare en tur til auto deler butikken for å kjøpe erstatninger.