2000 Toyota Camry Crank Pulley Removal

2000 Toyota Camry Crank Pulley Removal


Sveiven trinse på 2000 Toyota Camry snur rotasjonsenergi av motorens effekt til brukbar kraft for mekaniske enheter. Dynamo, servostyring pumpe, og air-condition er bare noen av enhetene som er avhengige av rotasjon av sveiv skivene. Du kan fjerne sveiven skivene for vedlikehold eller utskifting ved hjelp av en muttertrekker og avtrekker.

Bruksanvisning

1 Jack bilen høyt nok slik at du kan fjerne forhjulet som sitter foran krankhjulet. Stedet står under rammen for å sikre kjøretøyet i luften. Fjern dekket og sett den til side av arbeidsområdet.

2 Ta av innerskjerm panel som beskytter trinser og andre motor enheter fra veien rusk. Panelet blir holdt på plass av et antall skruer. Sett panelet til side.

3 Løsne beltet Trinsehjulet braketten. Trinsen er ansvarlig for å kontrollere strekket i drivremmen og må fjernes før sveiven skivene kan fjernes. Når du løsne strammingen trinse brakett, fjerne stasjonen belte som går rundt sveiven skivene.

4 Fjern midtbolten på skivene med muttertrekker. Kontroller at skiftenøkkel spinner mot klokken før du legger den på midten sveiv skivene bolt. Sett bolten til side av arbeidsområdet.

5 Plasser avtrekker armene rundt tilbake kantene av sveiven skivene. Stram til trinse armene på plass.

6 Stram senterbolt på avtrekker til sveiven skivene glir av kranken. Ta av skivene.

Hint

  • Du kan ikke fjerne sveiven skivene bolten uten en muttertrekker. Den muttertrekker gjelder dreiemoment til bolten at et menneske ikke kan.