2000 Subaru Outback Alignment Specs

2000 Subaru Outback Alignment Specs


Først introdusert i 1995, er Outback en crossover bil med firehjulstrekk produsert av Subaru og solgt over hele verden. Alle Outback oversteg kreve periodisk justering, ofte referert til som "justering". Fabrikk spesifikasjoner for justering er de samme for alle 2000 Outback modeller. Disse spesifikasjonene er gitt for et kjøretøy ved egen høyde med en halv tank med drivstoff.

Camber

Målt i grader, er camber den utover eller innover vippe av hjulet i forhold til midten av kjøretøyet. The Outback camber vinkel bør være den samme på både høyre og venstre hjul. Camber vinkler må være +0.20 grader med målenøyaktighet på ± 0,30 grader på forhjulene og -0.35 grader med målenøyaktighet på ± 0,45 grader på bakhjulene.

Caster

Caster er både den bakre og den fremre skråstilling av styrespindelen fra den sanne vertikale. Caster er måling i vinkler som er ansvarlig for retningsstabilitet. The Outback caster vinkel bør være den samme på begge bakre og fremre hjul. Vinkelen må være +2.50 grader med den maksimalt tillatte forskjell på ± 1,0 grad.


Toe er forskjellen mellom de fremre og bakre innerkantene av forhjulene. Totalt tå vinkler på Outback modellene må være +0.00 grader med måleområde på ± 0,20 grader. Toe-in-spesifikasjonen bør settes til 0 mm med maksimalt tillatte forskjell på ± 3,0 mm.