2000 Pontiac Sunfire Specs

Sunfire var en kompakt bil produsert og distribuert av Pontiac. Pontiac Sunfire først debuterte i 1995 og inneholdt tre karosserivarianter. Selv om produksjonen av Sunfire ble avsluttet i 2005, bilen er fortsatt tilgjengelig på forretningene mange bruktbil. 2000 modell år omtalt Pontiac Sunfire SE Sedan, SE Coupe, og SE GT utgaver.

Motor

2000 Pontiac Sunfire har to motorer, avhengig av hvilken utgave av bilen du kjøper. SE Coupe og SE Sedan er utstyrt med en 2,2-liters inline fire motor. Den firesylindrede motoren produserer 115 hestekrefter ved 5000 rpm. GT Coupe er utstyrt med en litt kraftigere 2,1-liters inline fire motor. Motoren er i stand til 150 hestekrefter ved 5600 rpm og 155 pund-fot dreiemoment på 4400 rpm. Alle tre modellene er utstyrt med en femtrinns manuell girkasse. GT Coupe har muligheten til å oppgradere til en fire-trinns automatisk girkasse.

Drivstofføkonomi

Hver utgave av 2000 Pontiac Sunfire har en drivstofftank med en 14,3-gallon kapasitet. Ifølge beregninger gjort av US Environmental Protection Agency, SE Sedan og SE Coupe har en drivstofføkonomi av 24 miles per gallon (mpg) i byen og 34 mpg på motorveien. GT Coupe har en litt lavere drivstofføkonomi på 23 mpg i byen og 33 mpg på motorveien

Pontiac Sunfire har identiske sikkerhetsfunksjoner for alle tre utgaver. Alle tre modellene er utstyrt med en fire-hjulet anti-bremsesystem. I tillegg kollisjonsputer distribuere på fører og forsetepassasjerens sider. SE Sedan er bakdørene har barnesikring låser som bare kan åpnes fra utsiden.

Tilleggsfunksjoner

Hver utgave av Sunfire har en kapasitet på fem personer. Andre funksjoner på Sunfire har klimaanlegg, cruise control, og servostyring. Den Sunfire inkluderer en AM / FM-radio med kassettspiller støtte. Interiøret omfatter klut seter, mens hjulene er utstyrt med tillater felger.