2000 Nissan Maxima Ytelses triks

2000 Nissan Maxima Ytelses triks


Det er flere ytelses triks for en 2000 Nissan Maxima. Noen triks er relativt enkel og kan installeres hjemme. Andre kan kreve profesjonell montering, avhengig av bilverksted opplevelse. Det er viktig å merke seg at ikke alle ytelses triks er lovlig i hver stat. Husk å sjekke med din statens lover for hva som er tillatt der du bor.

Cold Air Intake

Et enkelt triks for å forbedre ytelsen til en 2000 Nissan Maxima er å oppgradere kald luft inntak av kjøretøyet. La motoren for å trekke inn mer kald luft fra utsiden å øke trykket i sylindrene, noe som fører til en bedre tenning. Bedre tenning betyr mer hestekrefter og dreiemoment og bedre akselerasjon. Kald luft inntak er ikke lovlig i alle 50 stater, så husk å sjekke med din statens lover for utslipp før du kjøper en. To alternativer for en 2000 Nissan Maxima fra injen er modellnumre RD1935BLK og RD1935P.

Performance Control Module

Oppgradering av Performance Control Module (PCM) av kjøretøyet er et annet triks for å øke ytelsen. PCM'ene la deg endre drivstoff-til-luft blanding i motorens sylindre. Typisk enhetene injisere mer drivstoff inn i sylinderen, hvilket fører til en betydelig økning i hestekrefter, men en reduksjon i drivstoffeffektivitet. Et eksempel på et PCM for en 2000 Nissan Maxima er Venom 400 PCM. Ifølge Venom, kan enheten øke hestekrefter med 25 prosent.

bremser

Hvis du gir motoren mye makt for fart og akselerasjon, hjelper det å være i stand til å stoppe bilen også. Ytelse kjøring i høye hastigheter og hard bremsing kan varme opp bremseklossene på kjøretøyet. Oppvarmede-up pads å ikke ha så mye friksjon og kan faktisk skade bilen. Det er best å oppgradere bremseskiver til slissede og / eller boret rotorer og bruke høy friksjon bremseklosser. Noen eksempler produktene er EBC Ultimax slissede skiver og Roto-Tech boret rotorer, og begge selskaper gjør rotorer for 2000 Nissan Maxima. Høy friksjonsbremseklosser inkludere "grønne ting" fra EBC og ytelse pads fra Hawk.