2000 Neon Ytelse

Chrysler Corporation introduserte andre generasjon Dodge og Plymouth Neon i 1999 som en 2000 modell. En videreutvikling av den forrige modellen, Neon tilbudt klasseledende kraft uten å ofre drivstofføkonomi.

Akselerasjon og hastighet

2000 Neon sin 132-hestekrefter, firesylindret motor aktivert bilen å akselerere fra null til 60 miles per time i omtrent åtte sekunder, med biler utstyrt med fem-trinns manuell girkasse retur bedre tider enn valgfri tre-trinns automatgirkasse. The Neon er 130 fot-pounds av dreiemoment gitt en peppy off-the-line opplevelse.

Hjuloppheng og bremser

Ventilerte skivebremser foran og tromler bak i bilen var standard, med de valgfrie fire hjul anti-lock skivebremser som gir den ekstra fordelen av antispinn. En redesignet suspensjon tilbudt den glatteste ride tilgjengelig på en Neon siden introduksjonen i 1994.

Drivstofføkonomi

Manuelle utstyrte biler returnert bedre drivstofføkonomi enn de utstyrt med automatisk. Automatiske biler returnerte 31 miles per gallon (mpg) på motorveien og 24 mpg i byen, men med manuell girkasse versjoner viste 33 mpg i motorveien og 27 i byen.