2000 Mustang ettermarkedet CD-spiller Installasjon

Eiere av 2000 Ford Mustang kan finne behovet for å erstatte en defekt bil audio hovedenheten eller ønsker å oppgradere sin fabrikk stereo enhet. Du kan velge mellom en rekke ettermarkedet CD-spillere å installere i Mustang stereo montering dock. Velg en bilstereo tekniker til å installere den nye ettermarkedet CD-spiller eller gjøre det selv og spare kostnadene av arbeidskraft.

Bruksanvisning

1 Løft Mustang hette og løsne bolten som holder jordingskabelen til den negative batteripolen. Løft kabelen fra terminalen og sett det til side. Flytte til Mustang interiør.

2 Sett fjerning nøklene Ford DIN inn i hullene på hver side av fabrikken stereo til de låses på plass. Trekk verktøyene utover å engasjere utløsermekanismer inne i Mustang stereo dock. Oppretthold utover spenning mens du skyver stereo fra Fords stereo dock.

3 Koble stereo ledninger og antennekabelen er koblet til baksiden av stereoanlegget. Plugg stereo ledninger inn i ledningsnettet adapter fører.

4 Skyv ettermarkedet CD-spiller installasjon kassen inn i stereo montering dock. Trekk stereo ledninger (med sele adapter) og antennekabelen gjennom til forsiden av Mustang dashbord. Bøy metalltappene inne i buret med flat skrutrekker for å holde den på plass i dokken.

5 Plugg ledningsnettet adaptere til uttak på baksiden av CD-spilleren. Sett antennekabelen føre til FM / AM-antenneinngang på CD-spillerens bakpanel. Skyv CD-spiller inn i installasjonen kassen til den låses på plass innenfor Fords dashbordet stereo dock. Gå tilbake til batteriet.

6 Plasser jordingskabelklemmen på den negative batteripolen. Stram bolten på klemmen med skiftenøkkelen og lukk Mustang hette.