2000 Maxima Keyless Remote Programmering Instruksjoner

Nissan Maxima er en full-size, fire-dørs sports kjøretøy som har vært i produksjon i USA siden 1976. Flere-recent Maxima modeller, for eksempel 2000 Nissan Maxima, tilbyr en nøkkelfri adgang tilbehør som gjør det mulig å låse eller låse bilens dører eksternt, med et trykk på en enkelt knapp. Selv om prosessen for å programmere nøkkelfri adgang fob til 2000 Maxima kan virke komplisert, kan det være ferdig i løpet av minutter.

Bruksanvisning

1 Programmere nøkkelløse fob til 2000 Nissan Maxima mens du sitter i førersetet. Kontroller at alle kjøretøy dører er lukket før du begynner programmeringen.

2 Trykk på power "Lås / Lås opp" -knappen på førersiden dør å låse bilen.

3 Sett nøkkelen for 2000 Nissan Maxima i tenningen sylinder og raskt fjerne den. Gjøre dette seks ganger i rask rekkefølge i løpet av omtrent 10 sekunder. Vent til bilens varsellysene til flash, noe som indikerer at du har kommet inn i programmeringsmodus.

4 Sett nøkkelen i tenningen igjen og snu den til tilbehør eller "ACC" posisjon.

5 Trykk en knapp på den nøkkelløse fob for å synkronisere den til 2000 Nissan Maxima. Kjøretøyets blinklysene vil blinke for å bekrefte paringen.

6 Snu bilen og fjern nøkkelen fra tenningen sylinder. Låse opp bilen dører med "Lås / Lås opp" -knappen på førersiden dør. Fullfør programmeringen ved å åpne førersiden dør av 2000 Nissan Maxima.

Hint

  • Du kan bruke denne prosessen til å programmere så mange som fire nøkkelfrie oppføring brikker for ditt kjøretøy.
  • Hvis varsellyset ikke klarer å blinke, har steget er gjennomført feil og må gjentas.