2000 KIA Spectra Spesifikasjoner

2000 KIA Spectra Spesifikasjoner


Koreanske bilprodusenten Kia Motors introduserte Spectra modellen i 2000 årsmodell. Den 2000 Spectra er en kombikupé kompakt bil. Det ligner på Kia Sephia modell og erstattet den tidligere tilgjengelige Kombi-versjonen av Sephia. Den Spectra slutt ble Kias mest solgte bilen før den ble avviklet i 2009 og erstattet av Kia Forte. 2000 Kia Spectra mangler overveldende makt, men er økonomisk priset og egnet for en daglig pendler.

Motor og girkasse

2000 Spectra har en 1,8-liters firesylindret, rekkemotoren. Motoren har en 81-millimeter boring med en 87-millimeter hjerneslag og en 9,5 kompresjon. Det er i stand til 125 hestekrefter ved 6000 rpm med 108 fot-pounds av dreiemoment. Det er fire ventiler per sylinder med variabel timing. Bilen er tilgjengelig med en fire-trinns automatisk girkasse eller en femtrinns manuell.

Størrelse

Lengden på 2000 Kia Spectra er 176,2 inches fra front til bakre enden. Bredden måler 66,9 inches, og kjøretøyet har en høyde på 55,5 inches. Denne høyde omfatter en klarering på 6,1 inches mellom legemet og bakken. Egenvekt på bilen er 2.575 lbs. men kan variere avhengig av hvilke alternativer som er kjøpt. På interiøret, er foran takhøyde 36,6 inches og bak benplass når 34,4 inches. Bilen leveres med 14-tommers hjul.

Brensel

Maksimal drivstoffkapasitet for 2000 Spectra er 13,2 liter. Bilen oppnår 23 miles per gallon med bykjøring og 29 miles per gallon på motorveien. En multi-point injeksjonsdrivstoffsystem bidrar til at bilen nå som drivstofføkonomi.

Fjæring og bremser

Snarere enn en vanlig twist-bjelke bakakselen, har 2000 Spectra en multi-link ordning med både foran og bak anti-roll barer. Bilen har tannstangstyring med variabel strøm bistå som hastigheten øker. Ventilerte skivebremser benyttes i front og trommelbremser er funnet i baksetet. En firekanals blokkeringsfrie bremser er valgfritt i GSX-modellen.

Egenskaper

Innvendig er klut bøtte seter. Bilen leveres som standard med sotede vinduer og en bakrute defroster. En AM / FM / kassett radio er standard audio system installert, men Kia tilbyr en AM / FM / CD-lyd alternativ. Driver og passasjer foran kollisjonsputer er standard sikkerhetsfunksjoner på 2000 Spectra. Air condition og ekstern nøkkelfrie oppføring er ikke standard med bilen, men kan installeres som valgfrie funksjoner.