2000 Jeep Wrangler Dørtablå Removal

2000 Jeep Wrangler var en del av TJ-serien som ble produsert mellom 1997 og 2006. I motsetning til sin forgjenger, YJ serien, TJ har ekte windows på de myke toppmodeller (YJ hadde plast zip-down vinduer integrert med den myke topp). Dette betyr at for å fjerne de indre dørpaneler, vinduet sveiv må fjernes uansett om det er en soft-top cabriolet eller en hard-top modell. For å få tilgang til de dør høyttalere eller å gjøre noen reparasjoner på døren vinduet, må dørpanelet skal fjernes.

Bruksanvisning

1 Rull ned vinduet på døren som er å ha panelet fjernet.

2 Sett vinduet sveiv fjerningsverktøyet slik at skjærebladet av verktøyet er parallelt med vinduet sveiven (fra bunn til valsen) og innsatt mellom den bakre plastskiven bak vinduet sveiv basen. Trykk ned håndtaket på verktøyet for å løsne vinduet sveiv beholde snap-ring. Trekk vinduet sveiven av vinduet sveiv Arbor.

3 Trykk på snap-ringen tilbake på plass i vindussveiv gang fjernet ved hjelp av en nebbtang. Sett vinduet sveiven og skiven til side.

4 Fjern de fem skruene som holder dørpanelet til dørkarmen med T15 Torx skrutrekker. To er plassert på hver side av døren rem. To flere ligger på bunnen av dørpanelet under kartlomme. Den siste er plassert på utsiden sentrum kanten av dørpanelet.

5 Plassere bladet av den vinklede innredningspanelet lirke verktøy mellom bunnen av dørkarmen og panelet og lirke panelet bort fra rammen. Arbeider verktøyet på tvers av bunnen og omtrent halvveis opp på hver side av dørpanelet for å løsne klemmene befinner seg under panelet.

6 Løft opp på panelet litt for å løsne den øverste kanten av panelet fra vinduet hulrom. Trekk dørpanelet bort fra rammen.