2000 Jeep Grand Cherokee vil ikke starte

2000 Jeep Grand Cherokee vil ikke starte


Etterhvert vil du komme inn i 2000 Jeep Grand Cherokee, og det vil ikke starte. Hvis du hører klikke eller motoren slås over svært sakte, kan du være trygg på at problemet er med tenningssystemet. Heldigvis finnes det noen raske feilsøkingstrinn du kan gjøre for å finne ut om batteriet, tenningslåsen, startmotoren eller start solenoid er den skyldige.

Bruksanvisning

1 Plasser et multimeter på din Cherokee batteri. Plasser den sorte ledningen til den negative batteripolen, den røde ledningen på den positive batteripolen og sette multimeter til 20V DC. Måle utgangen. Hvis produksjonen er mindre enn 12 volt, lade batteriet. Hvis bilen ikke starter etter at du lader batteriet til 12-volt, gå til neste trinn.

2 Slå på Cherokee lykter og forsøke å starte bilen. Hvis lysene ikke dimme, er tenningen defekt. Hvis lysene dempet, er tenningen sende strøm til startmotoren og solenoid og fungerer fint. Hvis dette er tilfelle, gå til neste trinn.

3 Finn startmotoren og solenoid under bilen, boltet til transmisjonshuset på førersiden. Magnet bolter til toppen av startmotoren og på baksiden av solenoiden, er det to metallkontakter.

4 Sett en skrutrekker tvers av de to metallkontaktene for å kortslutte den magnet. Dette gjør en direkte forbindelse mellom batteriet og startmotoren.

5 Fortell den andre personen til å starte Cherokee. Motoren vil ikke starte, men startmotoren vil. Hvis motoren starter opp og gjør en konsekvent summende lyd, er starteren fint og magnet er defekt. Hvis motoren ikke klarer å slå av eller det går i perioder, er startmotoren defekt og magnet er fine.