2000 Impala i batteri

2000 Impala i batteri


Batteriet i 2000 Chevrolet Impala er en 78 serie batteri som har en side post. Batteriet er en kjemisk energilagring mottaket som vil frigjøre elektrisitet når det er behov for en elektrisk enhet, for eksempel en startmotor. Når motoren ikke går eller dynamoen ikke kan levere nok strøm, støtter batteri alle strømforbrukere. Batteriet leverer all elektrisitet til å drive frontlykter radio, blinklys, og alle de andre tilbehør. Batteriet vil holde 12.6 volt for å bli fulladet.

Bruksanvisning

1 Finn alle sikkerhetsutstyr. Du trenger vernebriller, gummihansker og en plastforkle. Chevy Impala batteri har syre i den. Hvis du søler syre på deg, vil det brenne deg. Batterisyre er veldig farlig; det vil spise et hull i skjorte og maling og noen ting du søler på. Pass på å ikke få noe syre på lakken, vil det ødelegge den.

2 Løsne begge batterikablene, starter med minuskabelen og deretter den positive kabelen. Du trenger en socket og skralle å ta kablene av. Legg kablene til side for seg.

3 Pakk batteriholde som går over batteriet. Koble slangen bak batteriet og huske hvor det går.

4 Ta ut batteriet fra batterikassen; Dette er en tett passform. Du må kanskje ha et batteri carrier å trekke den ut av esken. Hold det gamle batteriet og returnere den til en kjerne kostnad refusjon.

5 Rengjør batterikabelendene med en stålbørste og rengjør batteribrettet med vann og tørk.

6 Bytt ut batteriet i skuffen ved å holde den over boksen, sakte senke batteriet i stramt spot. Du må kanskje jobbe det fram og tilbake for å få det hele veien ned.

7 Koble begge kablene til batteriet som starter med den positive kabelen først og deretter den negative kabelen. Stram boltene med en socket og skralle.

8 Bytt luftslangen og batteriet hold-ned og stram med en socket og skralle.

Hint

  • Arbeid sakte når dere setter batteriet inn i batterikassen. Pass på at ingenting blir fanget under batteriet.
  • Batteriet passer perfekt i batteriboksen, og det er mye av skarpe metall der.