2000 Honda Insight Informasjon

2000 Honda Insight Informasjon


2000 Honda Insight er en diminutiv todørs, toseters hybridbil solgt av den japanske bilprodusenten. The Insight har æren av å være den første produksjonen hybridbil utgitt i USA, som konkurrerer Toyota Prius ikke treffer markedet til 2001 årsmodell.

Integrert Motor Assist

The Insight var den første bilen til å ansette Hondas Integrated Motor Assist System, eller IMA. Denne teknologien ble senere ansatt på Honda Civic Hybrid, andre generasjon Honda Insight og Honda CR-Z. Teknologien er annerledes enn Toyotas hybridsystem ved at det smørbrød elektrisk motor mellom konvensjonell gass motor og drivverk, kjører både til enhver tid til å drive bilen. Batteriene lades via regenerativ bremsing og kraften som kommer fra motoren.

grunn~~POS=TRUNC spesifikasjoner

Med gass og hybrid motorer som arbeider i tandem, produserer 2000 Insight en kombinert 92 hestekrefter. Bilens koeffisient av dra er en lav 0,25. Kombinert med hybrid makt og bilens fem-trinns manuell girkasse, blir bilen fremragende drivstofføkonomi tall. Den EPA anslår 61 mpg i byen og 70 mpg på motorveien. Medarbeidere fra Car and Driver og Edmund Inside linje i gjennomsnitt rundt 53 mpg i taxing kjøreforhold.

Legacy

Mens første generasjon Insight ikke samsvarte med vill suksess av Toyota Prius, Honda IMA-systemet banet vei for fremtidige hybrid og elektriske biler treffer markedet. Den 2010-og-nyere Insight er mye mer raffinert, men ikke samsvarer med drivstoff økonomien tall i originalen.