2000 Ford Windstar Specs

2000 Ford Windstar er en minivan med flere alternativer for funksjoner som side-effekt kollisjonsputer for sikkerhet og omvendt varselsignaler for å varsle en driver når noe er bak bilen ved sikkerhetskopiering. Kroppen stilen er basert på 1995 Ford Taurus, og konkurrerer med liknende minivans som har skyvedører på begge fører- og passasjer sider.

Kraft og ytelse

2000 Ford Windstar kommer lager med en 3,8-liters V-6 motor, med to ventiler for hver sylinder. Motoren produserer 200 hestekrefter ved 4900 rpm og 240 fot-pounds av dreiemoment ved 3600 rpm. Minivan inkluderer en 98-liters blyfri bensin tank.

Håndtering og bremse

De to skivebremser og to ventilerte skiver er utstyrt med et blokkeringsfrie bremsesystemet. Forhjulsopphenget inneholder struts og uavhengige spiralfjærer, mens bakhjulsopphenget har et stabilisatorstag og semi-uavhengige spiralfjærer.

Interiør

Interiøret i 2000 Ford Windstar har funksjoner som air-condition, en sigar lysere, foran koppholdere, kollisjonsputer foran, en låsing hanskerommet, lite drivstoff nivå og vaskemaskin nivå advarsler, bak leselys og elektriske vinduer foran. Bilen inneholder også stoff setetrekk, en turteller og ventilasjonsanlegg.

Ytre

Eksteriøret har kroppen side molding med foran og bak sorte støtfangere. Frontlyktene har konvensjonelle linse halogenpærer. Det inkluderer en fast bak tonet glass vindu.