2000 Ford Taurus Spesifikasjoner

Ford Taurus ble introdusert i 1986 og var tilgjengelig som en mellomstore sedan eller stasjonsvogn. For nesten 20 år, Taurus vogn var tilgjengelig, men i 2006 vogna modellen ble tatt ut av Taurus lineup. Siden sin debut, Taurus var en hit på grunn av sin romslig interiør og drivstoff-effektiv motor, og bilen er fortsatt produsert fra og med 2010. 2000 Ford Taurus var tilgjengelig i fire modeller: LX, SE, SES og SEL. SE var den eneste vogn modell tilgjengelig for 2000 årsmodell.

Motor og drivstofføkonomi

Tre motorer var tilgjengelig for 2000 Taurus, hver en V6 med 3,0 liter slagvolum. Standard for LX, SE og SES var en 155-hestekrefters motor, mens en 145 hestekrefters motor var også tilgjengelig. En 200-hestekrefters motor fulgte med SEL og var tilgjengelig for SE og SES-modeller. Hver motor var i stand til ca 19 mpg byen og 28 mpg highway. Med en 16-gallon drivstoff tank, Taurus hadde en samlet området fra omtrent 270 til 400 miles.

Transmisjon og Drive Type

Hver modell av 2000 Ford Taurus kom med en fire-trinns automatisk girkasse med overdrive. Overdrive gjør at motoren for å oppnå større drivstoffeffektivitet samtidig som motorslitasje redusere. Alle fire modellene var forhjulstrekk med tannstangstyring og front-plate / bak-trommelbremser. IPS-modellen kom tilgjengelig med fire hjul skivebremser.

Interiør og sikkerhet

Med front bøtte og bak sittebenker, 2000 Taurus støttet sitteplasser for opp til fem personer. Taurus stasjonsvogn tillatt plass til åtte personer via tredje rad sitteplasser. Cloth setetrekk kom standard på alle modeller, med skinn tilgjengelig for alle, men LX modell. Sikkerhets funksjoner inkludert fører og passasjer foran kollisjonsputer, side-effekt barer og fire hjul ABS bremser. Tilgjengelig var fører og passasjer sidekollisjonsputer.