2000 Ford Ranger kuleledd Specs

2000 Ford Ranger kuleledd Specs


Ford Ranger er bil selskapets liten størrelse pickup. Ranger bruker en konvensjonell fjæring foran, med øvre og nedre kuleledd som forbinder knoke til navet. Kuleleddene bære vekten av fronten av kjøretøyet.

Historien om kuleledd Specs

Tradisjonelt, hvis det var noen bevegelse i suspensjon deler, inkludert kuleledd, ville teknikere si å erstatte den delen. Den moderne Stillingen krever at du kan måle kuleleddet bevegelse for å bestemme om du vil erstatte den delen.

Hvordan måle Ball Joint Play

Ved hjelp av en jack, oppreise Ranger under nedre kontroll arm, løfte hjulet opp fra bakken. Bruk et måleur med enten en klemme stil eller magnetisk base. Fest den til en solid punkt på bilen som ikke beveger seg med suspensjon. Plasser punktet for indikatoren på toppen av det øvre kuleledd, eller bunnen av den nedre kuleledd. Sett velgeren på null. Lirk rett opp og ned med en bar plassert under rattet. Merk bevegelsen målt på urskiven.

spesifikasjoner

I en firehjulstrekk, bør den øvre kuleleddet flytter ikke mer enn 0.008 inches opp og ned. Det nedre kuleledd skal bevege seg ikke mer enn 0,032 inches opp og ned.

En to-wheel drive spesifikasjonen er ikke mer enn 0.008 inches øvre kuleleddet bevegelse opp og ned og 0,032 inches i nedre kuleleddet. Ingen side-til-side bevegelse i kuleleddene er akseptabelt.