2000 Ford Focus Stock Stereo Specs

2000 Ford Focus Stock Stereo Specs


2000 Ford Focus er en av de mindre biler i Ford-serien. Det er en forhjulsdrevet personbil som er tilgjengelig som en to-dørs kombi, firedørs sedan og fire-dørs stasjonsvogn. Selv om noen av funksjonene i 2000 Focus er standard, lager stereoanlegg på bilen varierer med de forskjellige modellvarianter.

2000 Ford Focus ZX3 Stereo Specs

Ford Focus ZX3 leveres som standard med en AM / FM stereo radio med søke-scan tuning, klokke og in-dash enkelt CD-spiller med fire høyttalere. Tilleggsutstyr tilgjengelig inkluderer en auto-reverse kassettspiller.

2000 Ford Focus Stereo Specs

Ford Focus LX leveres som standard med en AM / FM stereo radio med søke-scan tuning, klokke og auto-reverse kassettspiller med fire høyttalere. En in-dash enkelt CD-spiller er tilgjengelig som ekstrautstyr.

2000 Ford Focus SE Stereo

Ford Focus SE leveres som standard med en AM / FM stereo radio med søke-scan tuning, klokke og auto reverse kassettspiller med fire høyttalere. Valgfrie systemer inkluderer en in-dash enkelt CD-spiller og en Sony AM / FM stereo med søke-scan tuning. En forsterker er også et alternativ på denne trim nivå i 2000 Ford Focus.

2000 Ford Focus ZTS Stereo Specs

Ford Focus ZTS leveres som standard med en AM / FM stereo radio med søke-scan tuning, klokke og in-dash enkelt CD-spiller med fire høyttalere. Ingen tilleggsutstyr er tilgjengelig på denne trim nivå.