2000 Ford Focus SE Sedan Fuel Pump instruksjoner for utskifting

2000 Ford Focus SE Sedan Fuel Pump instruksjoner for utskifting


2000 Ford Focus Sedan SE drivstoffpumpen er plassert inne i bensintanken. Dessverre, Ford ikke har installert et tilgangspanel under baksetet, så å erstatte bensinpumpen du må droppe tanken fra kjøretøyet. Du vil utsette deg selv for bensin røyk - så, som en forholdsregel, må du fullføre oppgaven i et åpent område uten flammer.

Bruksanvisning

1 Parkere bilen og slå av motoren. Trekk låsetappene ut av eksosvarmeskjoldet ved hjelp av en tang. Trekk varmeskjoldet ut fra under bilen for å avdekke gasstanken.

2 Fjern de to boltene som fester den bakre enden av gasstank stropper til undersiden av Ford Focus med en socket og skralle. Den bakre enden av stroppene er plassert nær den bakre støtfangeren. Har en annen person holde tanken opp mens du fjerner boltene.

3 Senk baksiden av tanken ned på bakken. Fronten av tanken forblir koblet til gass-slanger, og forsiden av stroppene holde tanken i en vinkel ettersom de ikke ble fjernet fra kjøretøyet.

4 Koble ledningsnettet fra toppen av bensinpumpen skott.

5 Slå skottet mot klokken med en skrutrekker og en gummihammer. Skottet er av plast for å unngå risikoen for å skape gnister.

6 Trekk drivstoffpumpen fri av monteringsbraketten på undersiden av skottet og erstatte den med en ny pumpe.

7 Plasser skottet bort på bensintanken og skru den med klokken for å låse den på plass. Bruk skrutrekkeren og klubbe.

8 Koble ledningsnettet tilbake i skottet.

9 Hev tank tilbake under motoren og fest den ved å stramme tanken stroppene på plass ved hjelp av bolter, socket og skralle.

10 Plasser eksosvarmeskjoldet under Focus og skyv holdeklemmene tilbake på plass.