2000 Ford Explorer: CD Vil ikke Eject

2000 Ford Explorer: CD Vil ikke Eject


En CD kan bli sittende fast i en Ford Explorer enten på grunn av et programvareproblem eller et mekanisk problem. Noen ganger med eldre biler, som en 2000 modell år bilen har elektronikken utviklet en feil og må nullstilles til fabrikkinnstillingene. Dette kan gjøres med en enkel sikring fjerning. Hvis det er en mekanisk feil da noen av dashbordet må fjernes for å få tilgang til cd-spilleren selv.

Bruksanvisning

1 Finn sikringsskap for Ford Explorer, det ligger under høyre side av førersiden konsollen. Det bør komme seg bare med hendene, men en flat skrutrekker kan brukes til innflytelse. Sett sikringsdekselet på siden fordi du vil trenge det senere.

2 Finn CD-spiller sikring, sikring 7 og 22 er de vanlige men dette kan variere hvis stereo er etter markedet. Med bilen av på forhånd, ta ut sikringer med sikrings avtrekker som er i boksen. Plasser sikringene på sikringsdekselet, og pass på å huske hvilken som var der, det er greit å merke dem med markører.

3 Slå bilen på og vente i fem minutter og deretter skru bilen av. Sett sikringene tilbake til sine respektive reléer (ikke bland dem opp). Snu bilen igjen og trykker på utløserknappen på CD-spilleren. Hvis dette ikke fungerer så CD kan være fysisk fast.

4 Stikke en annen CD i under den forrige CD og trykker på utløserknappen og prøve å ri fast CD ut. Det kan ta flere forsøk på å få ut CD. Hvis utløser motorer i CD-spilleren ikke går deretter hele CD-spilleren må fjernes og tas fra hverandre for å få CD. Det kan være best å konsultere en mekaniker på dette punktet.