2000 Dodge Dakota Master Cylinder stempel diameter Spesifikasjoner

Først introdusert i 1987, er den Dakota en mellomstor pickup lastebil som er produsert av Dodge. 2000 Dakota har en rekke funksjoner. Den kan også være utstyrt med forskjellige typer av motorer. Den er også utstyrt med en skivebrems system.

Beskrivelse

Dodge bruker en to-delt master sylinder på alle Dakota modeller. Laget av aluminium, inneholder sylinderlegemet primære og sekundære stempler. Vedlagte komponenten er en fjernbar fluidreservoar som er laget av nylon forsterket med glassfiber. Dette reservoaret er fylt med bremsevæske fort det hydrauliske bremsesystemet.

Operasjon

Hovedsylinderboringen bruker til stemplene for å fungere. Den primære stempel gir hydraulisk trykk til de fremre bremsene. Det sekundære stempel gir hydraulisk trykk til de bakre bremser.

Spesifikasjoner og Notater

Dodge Dakota hovedsylinderstempelet har en diameter på 1 1/8 inches. Hvis diagnosen viser at en intern feil har oppstått, må aluminium komponenten erstattes som en forsamling.

Part Replacement

The Dakota brake master sylinder er fortsatt levert av Dodge. OEM artikkelnummeret er 5093049AA. Produsenten anbefalte prisen er $ 257.