2000 Dodge Dakota Bremseproblemer

2000 Dodge Dakota Bremseproblemer


Ifølge CarComplaints.com, brems problemer er den fjerde mest vanlige problemene som 2000 Dodge Dakota eiere. I tillegg til bremseproblemer, motor, kropp, suspensjon, girkasse og kjølesystem problemer er også ofte opplevd. Av problemene som rapporteres, stikker bremser var den vanligste, fulgt av bremsekalipere og bolter stripping, ABS-varsellampe aktivisering og noen minnes på bremsedeler.

stikker Bremser

I gjennomsnitt ble klager stikker bremser rapportert på 94.000 miles, og eiere regnes problemet svært alvorlig - i gjennomsnitt en 9,3 fra 10 vurdering i henhold til eiere innsendte klager. I ett rapportert tilfelle, bremsene sluttet å fungere helt mens bilen var i drift. Den felles enighet blant eierne var at bilens keramiske bremsesystemet var å klandre, og at bremsen spinsystemet gjorde erstatte bremse guider unødvendig vanskelig.

Stripping bremsekalipere og bolter

Lett strippet bremseboltene er vanlige problemer rapportert av Chrysler kjøretøy eiere, og har vært registrert i Jeeps og andre Dodge-modeller. Dette problemet er vanligvis funnet på biler over 100.000 miles og gjennomsnitt $ 800 eller mer til rette med deler som er kjøpt fra en forhandler. Også et alvorlig problem, kan strippet calipers redusere bremse funksjonalitet eller føre dem til å mislykkes helt.

ABS varsellampe Activation

Noen Dodge Dakota eiere har rapportert aktivering av ABS varsellampe, som indikerer et tap av ABS-funksjonalitet, og er vanligvis en indikator på et alvorlig problem. I de fleste biler med ABS varsellys, vil ABS deaktivere seg for å tillate normal bremsing. Men dette er fortsatt et alvorlig problem som ABS ikke vil være tilgjengelig i nødbremsing situasjoner. Til syvende og sist betyr dette at bilen er utrygt å betjene og bør kontrolleres av en mekaniker.

tilbakekalling

Ifølge InternetAutoguide.com, ble en tilbakekalling utstedt av Chrysler for bakre bremseslangene på ca 437 000 Dodge Dakota lastebiler produsert i 2000. Dette var en produksjonsfeil, og skaper utilstrekkelig klaring mellom bremsen og bakakselen lufte slangene. Andre brems komponent minnes inkluderer fremre venstre bremse rør i noen enheter.