2000 Chevy Silverado Z71 Tilbakekalling

2000 Chevy Silverado Z71 Tilbakekalling


2000 Chevy Silverado Z71 er en full-størrelse pickup lastebil. Silverado kan hale last i nyttelast, taue trailere og andre kjøretøy, og også kjøre i off-road forhold. General Motors har utstedt noen minner for Chevy Silverado Z71 for flere problemer på lastebilen. Hvis du ikke vet om lastebilen er inkludert i tilbakekallinger eller om det var allerede reparert under en tilbakekalling, kontakt din lokale Chevy forhandler serviceavdeling.

Lykte Assembly

På visse 2000 Silverados har frontlys forsamlinger laget av leverandøren bildeler Sabersport blitt tilbakekalt fordi de ikke oppfyller USA føderale retningslinjer for sikkerhet. De tilbakekalte frontlys forsamlinger mangler den gule-farget linse på siden av enheten. Fraværet av den gule linsen kan gjøre det vanskelig for andre biler på veien for å avgjøre om Silverado er blinklys er på, kan føre til en kollisjon.

Drivaksel

Silverados som kommer med en hydraulisk pumpe drivaksel har blitt tilbakekalt for en feil i systemet. Drivakselen kan sprekke, noe som gjør lastebilens styreassistent mislykkes. I noen Silverados, kan denne feilen også føre til at servo for bremsesystemet til å mislykkes også. Styring og bremsing Silverado kan kreve mer innsats, noe som kan påvirke førerens evne til å trygt styre bilen.

ABS

Noen 2000 Chevy Silverados har en feil i blokkeringsfrie bremsesystemet. I områder som anses "miljø etsende" av General Motors, kan de blokkeringsfrie systemet plutselig slå seg på. Funksjonsfeil kan føre til at trucken ikke stoppe så raskt som det normalt ville, noe som kan resultere i en kollisjon. Tilbakekallingen har blitt utstedt for kjøretøy i Connecticut, Delaware, Illinois, Indiana, Iowa, Maryland, Massachusetts, Maine, Michigan, Minnesota, Missouri, New Hampshire, New Jersey, New York, Ohio, Pennsylvania, Rhode Island, Vermont, West Virginia , Wisconsin og District of Columbia.