2000 Camaro Fuel Rail Removal

Brenselet rail på en 2000 Chevrolet Camaro er den slange som gir bensin til hver drivstoff injektor i motoren. Drivstoff sprøytebrukere er koblet direkte til denne fuel rail, så hvis en av injektorene mislykkes, deretter hele fuel rail må løftes opp og fjernes fra motoren. Denne prosessen bør ta minst 30 minutter for å gjøre, og krever ingen spesielle verktøy.

Bruksanvisning

1 Finn Schrader ventil på fuel rail, som er på passasjersiden av motorblokken. Koble drivstoff manometeret til Schrader ventil.

2 Slipp den andre enden av drivstofftrykkmåleren i gassen kan. Trykk ned trykkavlastning knappen på bensintrykkmåleren å la drivstofftrykket spre i fuel rail. Fjern brennstofftrykkmåleren.

3 Koble de elektriske forbindelser til injektorer og MAP-sensor med hendene. Trekk av vakuumslangen til bensintrykkregulatoren på førersiden av motoren med hendene.

4 Unbolt den fuel rail fra inntaksmanifolden med 3/8-inch skralle og socket. Løft den opp og ut av inntaket manifold, så sette den til side. Trekk av klippene som holder drivstoff sprøyte til fuel rail med nebbtang.

Hint

  • Ikke røyk eller har en åpen flamme i nærheten mens du arbeider på drivstoffsystemet av et kjøretøy. Hvis du gjør det, risikerer du forårsaker en brann og muligens skade deg selv eller kjøretøyet.