2000 BMW Z3-serien Specs

2000 BMW Z3-serien Specs


Kjent for en opptreden i James Bond-filmer stjernegalleri Pierce Brosnan, representerer Z3 BMW første forsøk på masse markedsføring en roadster-stil sportsbil. Den relativt rimelig Z3 viste seg å være svært populært i de følgende år, og innen år 2000 den tyske bilprodusenten hadde kunnet tilby en valgfri 2,8 l 190 hk motor for Z3 aficionados.

Ytelse og håndtering

Z3 Roadster har en 6 in-line motor med fire ventiler per sylinder. Det kjører på premium blyfri bensin, og har en flerpunkts injeksjon drivstoffsystemet. En anti-bremsesystem, eller ABS, kom standard i 2000 Z3. Foran og bak suspensjoner inneholder stabilisatorstag og Z3 inkluderer stabilitetskontroll.

Ytre

Den 2000 Z3 har foran og bak støtfangere som er malt for å matche kroppen av bilen. Den konvertible tak er en manuell myk topp. Speilene på fører- og passasjersiden dører er malt for å matche bilens bilens farge, så vel. Belysning funksjoner inkluderer foran tåke lys, halogenlykter og varmereflekterende glass. Z3 gearknob har luksus trim lær, og baksiden av bilen idrett en spoiler. Vindusviskere har to hastigheter og evnen til å tørke midlertidig. Både passasjer og førersiden visirer har sminkespeil.

Standard Innvendig Funksjoner

Standard interiør funksjoner på Z3 har luftkondisjonering, anti-tyveri system og en Harmon lydanlegg. Cruise control og servostyring er inkludert i Z3. To lær bøtte forsetene har to hodestøtter og kollisjonsputer. Elektriske vinduer, elektriske låser og makt bagasjerommet låsene er alle standard, så vel.