1999 Toyota Sienna Spare Tire fjerning

Toyota lanserte sin første minivan i 1984 og kalte det for "Toyota Van." Toyota Van salgs aldri tok av, så maker redesignet van, gir det en jellybean lignende form, og kalte den Previa. I likhet med sin forgjenger, Previa aldri solgt godt i USA til tross for sin avanserte utseende og funksjoner. I 1998 lanserte Toyota Sienna, en minivan som amerikanske kjøpere likte umiddelbart. 1999 Sienna CE kom med en kompakt reservehjul, og Sienna LE og XLE ble hver utstyrt med en full-størrelse reservehjul. Toyota gjemte reservehjul pent under bak på bilen; for å fjerne den reservehjul for bruk, må man senke den fra undersiden av kjøretøyet.

Bruksanvisning

Fjerne reservehjul

1 Åpne bakluke og åpne verktøytilgang døren på førersiden i bagasjerommet. Fjern lug skiftenøkkel fra verktøyet lagringsområde.

2 Finn reservehjul klemme bolt - bolten på midten, nedre del av bakluke jamb. Slå denne bolten mot klokken med lug skiftenøkkel for å senke reservehjulet fra Sienna understell.

3 Ta tak i håndtaksfeste - braketten festet til kabelen som går gjennom sentrum av reservehjul rim - når reservehjulet når bakken. Snu braketten til en vertikal posisjon og trekk det fra midten av reservehjul felgen. Trekk dekket og felgen enheten fra under Sienna.

4 Løft braketten og kabel tilbake på plass under Sienna, ved å vri på reservehjul klembolten med klokken med lug skiftenøkkel.

5 Sett lug skiftenøkkel i verktøytilgang området og lukke verktøyet dekselet.

reinstallasjon

6 Sett reservehjul under van, i tråd med reservehjul brakett og kabel. Plasser en kompakt reservehjul med den indre delen av dekket som vender opp, og plasser i full størrelse reservehjul med den ytre delen av dekket opp.

7 Senk kabelen og braketten til reservehjulet ved å dreie reservehjul klembolten mot klokken med en lug skiftenøkkel.

8 Grab braketten og flytte den til en vertikal posisjon. Sett braketten og kabel gjennom sentrum av reservehjul rim - brakett returnerer til horisontal posisjon automatisk; braketten er konisk også, så den sitter i felgen automatisk når hevet.

9 Hev reservehjul ved å skru reservehjul klembolten med klokken til dekket slutter å bevege seg.

10 Sett lug skiftenøkkel i verktøyet lagringsområde og lukke verktøyet dekselet.